2009. december 21., hétfő

Új színek, új fejlesztés / New colours and new innovation

Ez az újdonság még nem szerepelt itt a blogon. A finom színekből álló, fehér és drapp alapon halványzöldekkel és -kékekkel csíkozott elegáns nyakörv a látszatnál jóval erősebb és mivel a többi felszereléshez hasonlóan mosógépben mosható, így könnyű tisztán tartani.
This novelty hasn't appeared yet in the blog. This lovely elegant collar with white, beige, light green and blue colours is much stronger than it seems. It's easy to make clean and washable – just like the other accessories.


Természetesen póráz is készült:
Of course, leash has made, too.


Az alábbi képen pedig egy igazi nagy kutyáknak való szett látható: 3 cm széles póráz és egy igazán látványos 4 cm széles nyakörv, amely extra biztonsági megoldással rendelkezik.
In the next picture there is a set for really big doggies: a  1,2 inch (3 cm) wide leash  and a very sightly 1,5 inch (4 cm) width collar in XL size which has a new innovative safety closing.


A biztonsági megoldás a davir dog design új fejlesztése, amelynek lényege, hogy a nyakörvet záró műanyag csatot egy 2 cm széles gumiszalag erősíti meg. Nagyon egyszerű a használata: a csat egyik felét át kell húzni a gumiszalag alatt összecsatolás közben. Ez a megoldás megakadályozza, hogy szétváljon a csat, akármilyen extra erős terhelésnek is van kitéve. A sorozaton jól látható a fejlesztés lényege.
The safety solution is our new innovation: a strong rubber strengthen the buckle. It's very easy to use: just pass the male buckle through the safety elastic loop during fastening the two parts of buckle. The elastic loop gives an extra reinforcement to the construction. It's well represented in the pictures.

Nincsenek megjegyzések: