2009. november 19., csütörtök

Születésnapi ajándék / Birthday present

A mai nap nagy ünnep a davir dog design számára: éppen ma egy éve, hogy elkészült az első nyakörv. Hogy mások is velünk ünnepelhessenek, szeretnénk megajándékozni a blogolvasókat egy egész héten át tartó akciós ajánlattal. Aki most vásárol tőlünk nyakörv-póráz szettet, a nyakörvet féláron kaphatja meg a szülinapi akció keretében. Az ajánlat érvényes a webshopban vagy az emailen leadott rendelésekre is. Ünnepeljetek velünk! :)
Today is big day for davir dog design: just a year ago first collar has made. We would like others to celebrate with us, therefore we offer a for-a-week lasting sale. Buy a collar-leash set and get the collar for half price. This sale offer is enforceable in our webshop and for personal orders, too. Celebrate with us! :)


A közeljövőben még készülünk néhány izgalmas meglepetéssel - többek közt teljesen új, az eddig megszokottól eltérő termékekkel. Érdemes lesz gyakran visszalátogatni a blogra!
In the immediate future will be exciting surprises here - among others totally new products, which are different from the usual and known davir dog design things. It will be worth to return here frequently.

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Még nagyon sok alkotóévet kívánok Nektek, boldog kutyusokat, büszke gazdikat:))

davir írta...

Kató, köszönöm! :))) Mi is ezeket kívánjuk.

Inger, thanks! :)

anyámlánya írta...

örülök, hogy Rád találtam, és még sok éven át nézhetem-olvashatom alkotásaidról szóló posztjaidat!

csak így tovább! :-)

davir írta...

Anyámlánya, köszönöm, mindig őszintén örülök Neked és nagyon szeretem a fotóidat nézegetni, a verseidet is olvasni, szóval igen, az öröm kölcsönös! :)