2009. szeptember 10., csütörtök

Három kutya és egy vadászgörény “davir dog design”-ban/ Three dogs and a ferret in ‘davir dog design’ style

Íme néhány fénykép davir dog design cuccokat viselő kutyákról és Bogyóról, a vadszgörényről.
Here are some photos from dogs wearing davir dog design things and from Berry, the ferret girl.

Elsőnek hadd mutassam be Mollyt, a border colliet, aki Írországban lakik. Ő egy nagyon szerencsés kutya, aki rendkívül rossz állapotban, menhelyről került a gazdáihoz. Úgy tűnik, hogy megfogta az Isten lábát, mostanra gyönyörű, jóltáplált és elégedett kutya vált belőle. Hazaért. Illik hozzá ez a retro csíkos szerelés.
First let me introduce Molly, a border collie girl, who lives in Ireland. She is a very-very lucky dog, who was in extremely bad conditions when she was rescued from a hospice. It seems to me that she is sitting in God’s feet, by now, she became a well-fed, beautiful and happy dog. She is at home now. This retro striped gear is suits her very well.


Tücsök már vendégszerepelt egyszer a blogunkon, akkor a nyakörvét mutatta be, most pedig egy hámot, amely külön az ő méretére készült. Nagyon vagány az új vidám csíkos hámjában, igaz? :)
Cricket once made a guest apperance here in our blog. Then he showed his collar and now shows a harness which is made especially for his size. He is cool in his new happy striped harness, isn't he? :)


A harmadik pedig valójában nem egy kutya, hanem kettő... két vizslának rendeltek egyedi felvezető pórázokat. Az egyik nemzetiszínű, a másik vidám csíkos mintájú volt és kifejezetten versenyzésre használják őket. A kutyusok közül Koppány szintén menhelyről került a gazdáihoz – most lelkes frisbee-versenyző! :) Egy frisbee-versenyen készült ez a videó, ami Kökörcsin blogján, itt tekinthető meg. Az alábbi képek pedig igazán szívderítőek:
The third dog actually is not one but two... two special handler leashes was ordered for two hungarian pointers. One of the handlers is three-colour in the hungarian national colours, the other is happy striped. From one of the pointers ‚Koppány’ also arrived from a dog rescue farm – now he is an enthusiastic frisbee-competitor. A video made in a frisbee-meeting is on view here, in Kökörcsin’s blog. And the following photos are really heartwarming:


Végezetül Bogyó, a vadászgörény lány. Bogyó egyszerűen elbűvölően bájos...
Last Berry, the ferret girl. Berry is simply enchantingly adorable...

1 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Kééész! Jajjj az a helyzet, ismersz, a vizslákért odáig vagyok! Nekem ezek a képek most teljesen elnyomják a görénykét!:) Jók ezek a képek! Kedvesek a megrendelők, hogy elküldik.