2011. október 29., szombat

7 dolog kutyámról – Sorsolás / 7 things about my dog – Drawing

Először is még egyszer köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek a „7 dolog kutyámról” című játékban. Szívderítő volt olvasni a vidám jellemzéseket. Bár a játékhoz nyeremény is kapcsolódik, örömmel állapítottuk meg, hogy ebben a játékban minden gazdi nyertes!

A fődíjat, azaz a 10 000 Ft értékű nyereményutalványt Artúr&Körte párosa nyerte, mivel ők kapták a legtöbb szavazatot facebook oldalunkon. Íme egy kép róluk, ha valaki nem emlékezne rájuk:


Ismét gratulálunk nekik, Há Csé-nak pedig üzenjük, hogy továbbra is várjuk a jelentkezését! :)

Kutyáink lustálkodása és a Sorsolási Bizottság elnökének óvodakezdése miatt némi késlekedés után, de végre megejtettük a jó hangulatú és tartalmas délutáni időtöltést biztosító sorsolást. Mi is jól szórakoztunk. :)

És hogy ki nyerte az egyenként 3000 Ft értékű kuponokat? Kíváncsiak vagytok? Megtudhatjátok az alábbi sorsolási videóból:


Köszönjük a részvételt, játsszatok velünk máskor is!

Drawing of  7 things about my dog game. The main winners of the game are Artúr&Körte (on the picture above), and the others can be seen on the video. Congratulations! :)

4 megjegyzés:

dindi írta...

Hatalmas gratula a nyerteseknek, óriási videót alkottál davir :D

KicsiKató írta...

Na jó, már ezért a videóért megérte jelentkezni:)))))

Apró írta...

Nagyon örülök a nyereménynek, és plusz nyereményként tartom számon, hogy láthattam ezt a videót! Zseppe egyszerűen szenzációs!!! <3 Puszilgasd meg helyettem is!!!

davir írta...

Dindi, köszönöm! :)

Kató, neked is! :)

Apró, örülök! :))) Megpuszilgatom, naná! :)