2010. október 5., kedd

Móric játszik / Playing with Móric

Máris megérkeztek az első archív fotók, Jucus jóvoltából. Köszönjük, nagy öröm a fotókról megismerni Móricot, a mudi keverék kutyust, akit szemmel láthatóan nagy becsben tartottak! A képek a 1950-es években készültek, de a lelkesedés és a játék öröme időtlen.
The first archiv photos have arrived, thanks for Jucus. Móric was a mudi mix (mudi is hungarian sheepdog) and he was cherished by the family as seen in the pictures. The photos were taken in the 1950's, but enthusiasm and pleasure of play are timeless.


Archív fotók emberekről és kutyákról.  A rovatban bemutatott képek mind az ember és kutya sokrétű kapcsolatát ábrázolják különböző szemszögből. Ha te is rendelkezel ideillő régi fényképpel és szívesen látnád viszont itt a blogon, akkor örömmel várjuk! A képek bármilyen témájúak lehetnek, a lényeg, hogy ha lehet, régi (fekete-fehér) legyen, valamint kutya is, ember is szerepeljen rajta.
Archiv photos of dogs and humans. The pictures shown in this series represent the complex relationship between human and dog from many point of view. If you have old photos and would like them to be published in this blog, send us the photos and we will happily post them! Any kind of pictures are welcome, the only restriction is that the photos must be old (black and white) and dog and human both should appear on it.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Davir!
Nekünk van egy régi családi fotónk, Dédapám a fronton, egyenruhában, hasonló kutyusával. A kutyus bejárta vele a csatatereket, végül, ha jól tudom, egy repesz találta el. Megpróbálom rávenni a szüleimet, hogy szkenneljék be.
Andi

davir írta...

Szia Andi,
ez fantasztikus lenne, igazi kuriózum! Nagyon örülnék neki, igazán lázba tud hozni az ilyesmi! :) Hogy hívták a kutyust?

Andi írta...

Szia!
Dzsingisznek hívták, mi is róla neveztük el a sajátunkat. Ő 13 évig volt velünk.