2010. szeptember 30., csütörtök

Vidám csíkos kollekció új kiadásban / New happy striped collection

Itt az ősz. De mi nem adjuk fel! Nem ám!
Autumn is here again, but we never give up!

A vidám csíkos kollekció sokak kedvence volt, sokáig kerestük az utódját és most végre megtaláltuk. A különbség csak annyi, hogy ez az új talán még színesebb, vidámabb és csíkosabb. Hogy tetszik?
Our happy striped collection was very succesful. We have been looking for a new fabric instead of it for a long time. Now, we found it. The difference: the new one is more colorful, more cheerful and more stripy. How do you like it?





A fotómodelleknek határozottan tetszett, mi pedig nem is tudtuk eldönteni, melyiküknek áll jobban... a minta jól kiemeli Pocok gengszter jellemét, Juharkán pedig bájosan bohókás.
Our models definitely liked it and we couldn't decide which one do we like best... this new design emphasizes the gangster character of Pocok and it's charming and playful on Juharka.

6 megjegyzés:

micu írta...

Nekem nagyon tetszik:)

ritter írta...

Hát ez igazán jól sikerült anyagbeszerzés! Kíváncsi leszek a jutalomfalat-tartóra is. Nem csak az anyag vidám, hanem a bejegyzés is. Egy kis napfény még a közelgő sötétebb napok előtt. :)

ekszerlada írta...

Nagyon jóóóóó:))))
Én pl csak színes párti vagyok!!Én imádom a sok színt együtt és ez megy ráadásul több féle színű kutyaruhához is:))Nagyon édesek benne,de nekem a sötétebben teszik a legjobben,mert jól kiadja a póráz színét,de a másik is nagyon aranyos benne.Jó ez minden féle színű kutyához,mert csak fehér,krém,fekete,szürke,barna kutya van:)Nos ezekhez az alapszínekhez meg mindegyikhez megy ez a kis jópofa színes nyaki.:)csak talán a sötétebb színű kutyákon jobban látszódik a színes és vidámabbá,szelidebbé teszi őket.Én pl kicsit tartok a tiszta fekete kutyáktól,de ha látnék egyet ilyen színes övbe,szerintem fél óráig kacagnék rajta,és lehet megakarnám zabálni a kutyust:)Most így elképzeltem:)

davir írta...

:),
örülök ám, hogy tetszik! :) (A listámmal kapcsolatban még egy kis időt kérek szépen.)

Ritter, sajnos a sötétebb napok már itt vannak - legalábbis ezt látom, ha kinézek az ablakon -, úgyhogy kénytelen leszek megcsinálni a jutalomfalat-tatyót is! :)

Ekszerlada,
sokan tartanak a fekete vagy sötétebb színű kutyáktól, ez valami elemi dolog lehet. Pláne ha nagyobb termetűek. Az biztos, hogy egy fajsúlyosabb kutyát is bohókásabbá tesz a sok vidám szín! :)))

Sara írta...

I just love that color realy nice!

Névtelen írta...

Merci d'avoir un blog interessant