2010. szeptember 15., szerda

Másodszor is GOUBA / GOUBA for the second time

A vasárnapi Gozsdu Bazár nagyon jól sikerült, köszönjük mindenkinek, aki eljött hozzánk látogatóba! Külön köszönet a meleg teáért és sütikért, életmentőnek bizonyultak. :-) Szintúgy köszönjük Micunak a professional saler-ként, Saminak pedig a reklámarcként történő közreműködést!
Pictures from the Gozsdu Bazaar where we have been on last Sunday:




Sami, a tökéletes modell:
Sami is a perfect model:




A CafeTV készített egy összeállítást a Goubáról, amelyben a davir dog design is szerepel. Ha kíváncsi vagy rá, klikkelj ide és megnézheted a videót:
CafeTV made a  report on Gouba, you can watch it here:



6 megjegyzés:

Vera írta...

de jó, bazáros davir dog design!!!
A Basa könyv nekem is megvan:)
Majd ha Miss nagyobb lesz...szeretnék egy nyakörvet neki. Mármint ha eléri a felnőtt méretet! :)

davir írta...

Hú, Missy jó kis feladat lesz! :-) Valami igazán különleges kell neki.

ekszerlada írta...

Juj de boldog vagyok,hogy rátok találtam:))
Én is készítek kutyanyakláncokat pl:)
Az én kutyusom nyakában is van egy saját készítésű és mindenki imádja benne,mert olyan szép és különleges vele.Nevetik mindig amikor meglátják:)
Kislány és nagyon kecses tud benne lenni,de amúgy meg lökött egy dög:)A blogomba láthatjátok a blogg jobb oldalán van róla egy fotó,ha érdekel:)
Egyébként egy gyors ötlet volt csak előszőr,mert sok hasonló kbóbor kutya van a szigeten és egy időben alig ismertem meg,mert az én kutyám szabadon él.Nem szeretem bezárni,mert depressziós volt régebben.De nagyon ügyes,okos és nagyon szereti az embereket,pici gyerekeket.Soha nem volt vele baj.Szóval sokat játszott ezekkel a kutya haverokkal és sosem ismertem meg ezért valami megkülömböztető jelként csináltam a nyakláncot,mert nem lehetett semmilyen nyakövet kapni a szigeten.Akkora sikere lett,hogy csinálni fogok többet,mert sokan keresik:)Vinnének a kutyusuknak:)

Asszem,sűrűn fogok jönni,mert nagyon érdekelnek ezek a dolgok.Imádom a kutyusokatés mint minden kutyaimádó,én is kényeztetem,mert nagyon jó társ,megérdemli.

davir írta...

Ekszerlada, örülök neked!
Meglestem Aglyt és nagyon csinos a nyakláncában! :))
Nagyon érdekes dolgokat írtál. Ennyire hasonlítanak egymásra a kutyák a szigeten? Szeretettel várlak máskor is. :)

ekszerlada írta...

Igen,nagyon sok hasonló van.Egyforma a színük,nagyságuk,állásuk,fülük és amikor ugrálnak egyszerre mozognak a fülek is,szal nem volt egyszerű:)De már így messziről tudom,hogy Ő rendetlenkedik:)

davir írta...

Ekszerlada,
esetleg nincsenek fényképeid ezekről a kutyákról? Nagyon érdekelne!