2009. május 1., péntek

Sorsolás – Ki a nyertes? / Drawing – Who is the winner?

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, aki részt vett a termékfejlesztésben és itt hozzászólt vagy privát úton elküldte a javaslatait! Jobbnál jobb ötleteket és nagyon sok segítséget kaptunk. Ezek alapján már biztos, hogy többféle jutalomfalatka-tartó lesz. Kis változtatásokkal ez a típus megmarad ilyennek. A változtatások a következők: kicsit nagyobb, mélyebb első zseb, rövidebb zsinór, szélesebb tartófül a kilengés csökkentésére. Készült hozzá állítható öv is. Egyelőre marad a pamut bélés, de nemsokára már választható lesz a nedvesség- és zsírálló belső is, amint sikerült erre tökéletes anyagot találnunk. Ami a jövőbeni fejlesztéseket illeti: rövid időn belül jelentkezünk a kiállításra szánt, elegánsabb anyagokból készült, egyszerűbb és letisztultabb formájó tartókával. Továbbá tervezés alatt áll egy többfunkciós, illetve többzsebes övtáska formájú változat is - ezt is meg fogjuk mutatni... Ez a meglévő változat pedig mostantól rendelhető is, bármilyen mintával.

S most pedig jöjjenek a sorsolás pillanatképei! Először is bemutatjuk a Sorsolási Bizottság tagjait. Zsebecske az elnöki feladatot vállalta, Pocok pedig a húzás végrehajtását.

A neveket papírlapokra írtuk és összegyűrtük.

A bizottság elnöke ellenőrizte, hogy a papírgalacsinok rendben bekerültek-e a tálba:

Megkavarta a galacsinokat:

Miután mindent rendben talált, engedélyt adott a sorsolás lefolytatására. Több se kellett Pocoknak, aki már tűkön ült:

És végre akcióba lépett. Vajon ki a nyertes? Megtudhatjátok itt:



Sok szeretettel gratulálunk a nyertesnek! Felkérjük termékünk élesben történő tesztelésére! Kérjük, hogy keressen meg a jobboldalt látható email-címen vagy a netboardon. :)

2 megjegyzés:

Rézangyal írta...

Gratulálok a nyertesnek! És üzenem Pocoknak, hogy egy zseni! :)

davir írta...

Genius Poci... :D Bár ő időnként szerintem inkább meg nem értett zseninek gondolja magát!