2011. március 7., hétfő

Homály / Blur

Keveset tudunk ezekről a szereplőkről, akik a '60-as évek elején készült fotókon láthatók. A tudás elillan a képen szereplők fiatalságával, életével együtt és a szemlélődő számára már csak egy hangulat, egy kiragadott pillanat marad. Nem tudjuk, kié a kutya, hogy hívták és azt sem, hogy ki a hölgy az első képen. Aki (talán) meg tudná mondani, sajnos már nincs köztünk. A férfi a képeken az édesapám és ma lenne 72 éves.

We hardly know anything about the people in the photos which were taken in the 60's. We don’t know who is the owner of the dog what was his/her name or who is the lady in the first picture. The knowledge slips away with the youth and life of these persons on the photos. For us only a feeling, a random moment remains. There is one person who might be able to tell us, but unfortunately he is not with us anymore. The man in the picture is my father, he would be 72 years-old today.Archív fotók emberekről és kutyákról. A rovatban bemutatott képek mind az ember és kutya sokrétű kapcsolatát ábrázolják különböző szemszögből. Ha te is rendelkezel ideillő régi fényképpel és szívesen látnád viszont itt a blogon, akkor örömmel várjuk! A képek bármilyen témájúak lehetnek, a lényeg, hogy ha lehet, régi (fekete-fehér) legyen, valamint kutya is, ember is szerepeljen rajta.
Archiv photos of dogs and humans. The pictures shown in this series represent the complex relationship between human and dog from many point of view. If you have old photos and would like them to be published in this blog, send us the photos and we will happily post them! Any kind of pictures are welcome, the only restriction is that the photos must be old (black and white) and dog and human both should appear on it.

Nincsenek megjegyzések: