2011. január 31., hétfő

Gondolatok az erdőben / Thoughts in the forest

A következő kollekció már a tavasz ígéretének gondolatával készült. Nagyon várjuk már a napsütéses tavaszi napokat, amikor a kutyákkal jókat csatangolhatunk az erdőben, miközben hallgatjuk a madarak napköszöntő énekét és gyönyörködünk a zöldbe bomló rügyekben. Ha elfáradunk, leülünk egy farönkre, beleszippantunk a friss levegőbe és a gondolataink is kitisztulnak... mint a lengedező pókháló szálai, úgy szövik be ezt az erdőzöld anyagot a finom motívumok, s így együtt az erdei pillanatok tisztaságát idézik fel.
This next collection is made with the thought of promise of spring. We are waiting for the sunny spring days so much, when we are wandering in the woods, meanwhile listening to the sun salutation song of birds and delighting in the view of green unfolding buds. If we are tired, we sit down on a trunk, breathe in the fresh air and our thoughts clear up...  this forest green fabric which is interwoven with fine motives, like swinging spider web threads, evokes the purity of the forest moments.



4 megjegyzés:

Feszter írta...

Ez gyönyörű. Nézd ezen a képen Matyu kendőjét (én csináltam)! http://4.bp.blogspot.com/_XcK7ZQahU2E/TOVSPLEDb2I/AAAAAAAACMY/02ZEwK90q2Y/s1600/P1210573.JPG
Menne hozzá....

micu írta...

ÓÓ tényleg mind a kettő széééép:)

davir írta...

Nahát, tényleg! :)

ritter írta...

Várom a tavaszt! (Gondolom, nem vagyok egyedül...)