2010. június 24., csütörtök

Bocika gazdát keres / Bocika needs a home

Friss hírek: BOCIKA SIKERESEN GAZDÁRA TALÁLT! :) Szívből kívánjuk a legjobbakat!

Bocikát altatás elől mentették egy gyepmesteri telepről, jelenleg egy befogadónál (ivartalanítva, oltva, féregtelenítve) vár végérvényes gazdira Szigethalmon.


Ideiglenes befogadója ezt a leírást adta róla:

Kb. egy éves lehet, a fogai és viselkedése alapján. Labda- és kajamániás. Igen sportos gazdit kíván, aki elviseli „ragacs” természetét is. Bújós, állandóan simiztetné magát vagy labdázna összeesésig. Megrögzött gyíkvadász. Etetésnél még különzárom a többiektől, mert egy perc alatt felszív mindent és hajlamos (lenne) elorozni a másikét, úgy, hogy némi verekedéstől sem riad/na vissza.
Labdán hajlamos huzakodni más kutyával, de kezelhető az agresszorkodása. Kan, de már nálam ivartalanítódott. Másik kan kutya mellé is ajánlott, amennyiben a másik nyugodt és némi hisztivel nem lehet verekedésbe hajszolni. Szuka mellé teljesen alkalmas. Saját macskával összeszoktatható, az idegeneket inkább vadászná. Gyerekkompatibilis, imád a gyerekekkel futkosni, ezt minden ruhára csimpaszkodás nélkül teszi, nem kapkod. A labda visszaadásával vannak „gondjai”, morgolódik, de egy határozottabb, nem félő gyerek simán elveszi tőle. Pl. a kisfiam. :)
Nem szökős, nem keresi a menekülő útvonalakat, de a nyitott kapun hajlamos kificcenni. Nem ugatós, csak ha tényleg van valami (postás jön). Játékot, fát nem lehet széthagyni, mert szépen szétforgácsolja és megeszi. Nagyon eszes és labdával, jutalomfalattal jól motiválható. Megfelelő foglalkozással igazi álomkutty válhat belőle.
Ha nagyon melege van gödörásásra hajlamos. De csak olyat ás, amibe bele is fekszik... :D Fésülködni nem nagyon szeret. Szobatiszta, legalábbis amikor a műtét után a lakásban volt, nem pisilt be egyszer sem. Egyébként nagyon kedves kutya, néha túlságosan is az és tényleg sok foglalkozást igényel.   

Hajrá Bocika!!!



Érdeklődni ezen a telefonszámon: 06/30-675-69-91 (Csala Marianna) vagy emailen lehet: bristol@citromail.hu 

3 megjegyzés:

micu írta...

hajrá bocika, szurkolunk neked!

Totalfeckineejit írta...

Poor Bocika, we hope you find a new home.

davir írta...

Friss hírek: Bocika sikeresen gazdára talált. Szép közös életet kívánunk nekik!

Totalfeckineejit, he found a wonderful new home, he is a happy dog now! :)