2010. március 5., péntek

Tavaszi virágok és játék / Spring flowers and a surprise giveaway

A tavasz tiszteletére elővettük a virágos anyagokat. Az új nyakörvek már megtalálhatók a Meskán és az Etsy boltban is.

We made some new floral collars in honour of Spring: the new products can be found at Meska and Etsy shop, too.




Kicsit késve, de megemlékezünk arról, hogy nagy örömünkre nemrég Vadjutka írt Magyarországról és a magyarokról a Scoutie Girl blogon és az összeállításban szerepelt egy davir dog design retro csíkos póráz is.
Recently Vadjutka wrote about Hungary and hungarians on Scoutie Girl blog and she featured our retro striped leash.Thank you so much! :)

Elindítottuk Facebook oldalunkat, ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzánk!
We made a page on Facebook, please follow us!

És a játék: / And the giveaway:

És végül egy nem tervezett meglepetés játék egy személyes esemény okán. Mivel az elmúlt napokban a sors egy egészen különleges és hihetetlen ajándékkal lepett meg (nem anyagi jellegű, nem hírnév és nem dicsőség; csak egy másoknak apró, nekem hatalmas személyes jellegű dolog), és egyébként is jön a tavasz, ezért szeretném ha mások is velem örülhetnének. Tehát ha valaki szeretne egy davir dog design nyakörvet (a mintája választható), írjon egy hozzászólást március 21-ig és mesélje el, hogy mikor és milyen ajándékot kapott, aminek nagyon örült! A sorsolás pedig nagyon újszerű lesz, mert remélhetőleg Pocok mellett már Juharka is közreműködik majd benne. :)
And finally a game which was not intended: it's because of a personal occasion. In the last few days my life surprised me with a special and unbelievable gift (it's not a financial success, it's not in connection with reputation or honour or 'material' things - just a tiny thing for else and a huge personal thing for me). Otherwise Spring is coming now, so I would like You to be as happy as I am... so if you want a davir dog design collar (with optional fabric) , please write a comment until 21th March and tell us when and what kind of present did you receive in your life which was a big pleasure for you. Draw by lot will be original, because hopefully Juharka will be participate in it by the side of Pocok. :)

24 megjegyzés:

micu írta...

Juj de szépek, de akkor legyen már tényleg tavasz, ne csak egy napig:)

Számomra a legnagyobb ajándék az életemben a kis családom, a Szerelmem,Latte és Kakaó:)Balázs 4 éve, Latte 4 hónapja, Kakaó pedig 2 hónapja költözött a szívembe:)

Vera írta...

Gratulálok a hírnévhez!!!

Az én egyik nagy ajándékom Brenda, akit 2001 karácsonyára kaptam :) Már régóta, kisgyerek korom óta vágytam arra, hogy nekem is legyen kutyám, úgyhogy nagy öröm volt.

Feszter írta...

Jó, hogy nálad is tavaszodik! Ha sokan elhatározzuk a tavaszt, akkor el tudjuk zavarni a telet ;)

Az egyik nagy-nagy ajándékom az volt, amikor Manóka 1,5 éves volt, és Appival, meg Nagytesóval elmentek szombaton fiús programra, és napközben aludhattam 3 órát, és hoztak nekem ebédet is a Strázsahegyről ;)

Unknown írta...

Ugyan ma nálunk esett a hó, de nagyon reménykedünk már a tavasz eljöttében! A hóvirágok a kertben azért biztatóan bólogatnak!

Az élet nagy ajándéka számomra a családom. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megajándékozott férjemmel, kicsi fiammal és hamarosan (már csak 8 nap!!!) lánykámmal!

Érdekes,a sors. Sok baráttal sodort össze bennünket, hol nekik volt szükségük a mi segítségünkre, máskor nekünk jött jól más segítsége. Ezek sosem anyagi természetű dolgok voltak, és a csoda, hogy legtöbbször nem is attól kapod vissza, vagy annak adod vissza a nem várt segítséget, akitől kaptad. Nekem ezek az ajándékok felbecsülhetetlenek!

ritter írta...

A mai nap ajándéka, hogy talán kibékülhetünk a feleségemmel...
Petrához csatlakozva: már csak nyolc nap!

Névtelen írta...

az én rotweilerem az ilyen virágos nyakörvvel kb. (nem K.B.!) ;-) úgy festene, mint a szivárványos felvonulók az Andrássy úton amikor....
szóval: na neeee!
(sorry)
csak tudnám, Bogee-nak ebben mi a "pláne"? ;-P
( http://www.facebook.com/pages/davir-dog-design/334631590678#!/profile.php?id=1429711118 )

davir írta...

Olyan jókat írtatok, hogy mosolyogva olvastam. Úgy látom, mindenki nagyon várja már az igazi tavaszt...

Petra, hogy ez mennyire így van!

Ritter, nagyon örülök! :)

Kedves Névtelen, minthogy ez egy nyilvános blog és a hozzászólásokat nem moderálom, megteheted, hogy idejössz és elmondod a véleményed, de kérlek, hogy akkor ezt a neved vállalásával tegyed, miként a többiek is!
Látszik, hogy büszke vagy a kutyádra, ezért szólok, hogy a rottweilert két t-vel írják, ez hasznos lehet számodra a továbbiakban. Ha nem tetszenek a virágos nyakörvek, ne nézegesd őket, tegyél a rottweileredre fekete szegecses nyakörvet és pontosan ugyanolyan lesz, mint az összes többi hozzá hasonló kutya... :)
Bogee-t nem ismerem és ezért aztán hiába linkelted be a facebook oldalát, nem találok semmilyen ide vonatkozó utalást.
Üdvözlettel: davir

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
davir írta...

Kedves névtelen, mivel kérésem ellenére sem vállaltad a neved/arcod, így a hozzászólásodat kitöröltem. Kérlek, hogy az "olcsó idődet" ne ránk pazarold, boldogítsál inkább másokat!

A játékra jelentkezőket továbbra is várom! :)

micu írta...

Mindig is lesznek irigy emberek, de mi nem törődünk velük:p A szivárványos felvonulókkal meg nem tudom mi a baj, színt visznek az életbe:)

StaroftheEast írta...

The love of my life was the biggest present :)
I love your collars *keeps fingers crossed*

star-of-the-east (at) hotmail (dot) com

Sabine, La Marquise des anges írta...

how exciting !!! this "thing" sound really amazing. anyway I was about to say the same thing as ESTELLA, but I will finally opt for the second best present ever. my border collie HIRO who was a surprising and unexpected wedding present ...

kraplap írta...

ohhhh Peggy would be thrilled with such a fancy collar !
The best gift in my life is that I am healthy again after been diagnosed with cancer......

jucus66 írta...

Ilyen vidám, mintás cuccok láttán rögtön jó kedvem lesz! Ráadásul most még a nap is kisütött :-))
Nekem is az egyik legszebb ajándékom a kutyám volt, akit 2 éve kaptam a férjemtől a szülinapomra. Ő egy pumi és azóta sem tudok mosolygás nélkül ránézni a kis bohócomra!

Pille írta...

Nagyon szépek ezek a nyakörvek, egyszeriben sugároznak vidámságot és életkedvet. Valahogy egy kutyán elképzelve, olyan kis színessé tenné őt.


Számomra a legnagyobb ajándék, hogy minden nap látom haza jövet a szőrpamacsomat a kapuban, ahogy nagy csóválások és vigyorgások közepette üdvözöl, és annyi szeretet ad, amit talán meg sem érdemlek :)

Szimat írta...

Megszimatoltam, hogy itt valami játék van! Én nagyon szeretek játszani, különösen egy kutyabarát oldalon! Ha ajándékot kaptál, az jó lehet, mert gazdikám szerint én is ajándék vagyok az ő számára. Egyáltalán úgy véli, hogy mindent, minket állatokat is ajándékba kaptatok ti emberek, hogy Nektek örömötökre és segítségetekre legyünk, ti pedig gondoskodjatok rólunk. Nekem fogalmam sincs olyan fogalmakról, mint "ajándék", de amikor az ölébe ülhetek és megsimogat, amikor megengedi, hogy botocskákat rágjak, meg ássak a hóban, ez mind jól esik. És főleg amikor együtt játszunk! Ha erre gondoltál, akkor ez nekem ajándék :) És azt is mondta, hogy majd megajándékoz egy új, szép és puha nyakörvvel. A jelenlegit úgyis folyton keresgélni kell, mert nem tudja, hol vette le rólam. (De én azért szeretem!)

Sofia-Sobeide írta...

Hmmm, present. I would have to say my boyfriend :), though my dog is a good competitor:D.

Beautiful collars you make!

helen írta...

jöttem én is játszani :)

Szóval a legnagyobb ajándék, ami most eszembe jut: mikor április elsején nem a szokásos születésnapi ajándékokat kaptam, hanem a párom nagy-nagy szervezkedéssel (amiből semmit se sejtettem) - gyűrűs lánykérést tartott :))) Ezt az ajándékot megbőgtem :D
Persze, van sok-sok ajándék, ami még eszembe jut, de ezek nem voltak talán ennyire sokkoló hatásuak ;)

Helen (naffejű mackónép alkotója)

Totalfeckineejit írta...

I cannot think of one single thing! Maybe if I am lucky and win the collar, that will be my best surprise!

Mia írta...

Szia!
(egyelőre) a legnagyobb ajándék nekem, mint itt sokunknak, a kutyusunk, Szója :), Szóján belül pedig az, hogy 2 év után ad puszit!!(eddig csak, ha lefogtuk,úgy lehetett neki :):))

(ui.és a méretezéses emailt hamarosan küldöm vagyis nincs ám elfelejtve ;) )

Lente Julcsi írta...

Kutyás helyen kutyáról szóló örömködés részemről:Nincs egy éve,hogy Kormi még icipici korában hozzánk került,senki sem tudja honnan.Őt nekünk szánta a sors :o)
A másik örömöm,hogy egy hete Kormi világrahozta első kicsinyeit :o)
Kormi nyakörvét piros szívek díszítik,a gyerekeink választották neki.

Ledorka írta...

Gratulálok az örömödhöz! :)

Gyerekkoromban volt macskánk, aztán évekig nem, és mivel anyukám nem akart, le kellett mondanom róla, pedig odavagyok értük. A 19. szülinapomon a bátyám (anyu engedélyével :) ) meglepett egy cirmóval, Azimmal. Máig emlékszem, hogy hozta fel a lépcsőn, és hogy az örömtől folytak a könnyeim, amikor átadta. :) Ő volt a legemlékezetesebb ajándékom.

A rottis dolog kapcsán csak az jutott eszembe, hogy a szüleim bordeaux-i dogja keményebb kinézetű (bár jámbor) jószág, mégis istenien állna neki egy pöttyös nyakörv! :P :)))

U.i. mindig nézem a meskán a cuccaidat, mert csuda mókás, szívmelengető darabok. :)

Lente Julcsi írta...

"A hely szelleme"
Korminak nem a nyakörve,hanem a póráza szivecskés :o)

Iharos írta...

Legszebb ajándékom, és most ne nevessetek! Nőnapon végre elkezdett tüzelni a kis szukám! Azaz.... lesznek pumibabkák!!! :-) Ez meg a szép virágok igazán feldobták a napom :-) Ez most egy kissé dicsekvős játék :-D