2009. július 21., kedd

Az első hám / The first harness


Itt az ideje folytatnunk az újdonságok sorát, amiből több is akad, de mostanában nem jutott időnk dokumentálni őket. Régóta dédelgetett tervünk is megvalósult: elkészült az első hám, mégpedig a vidám csíkos anyagból.

Rendelésre készült, Tücsöknek, de mivel neki és Pocoknak hasonlóak a méretei, így remekül be tudja mutatni állandó modellünk is. Ugyan az ő hosszú szőrével kevésbé érvényesül, de azért talán így is jól látszik. :) Milyen lett?

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nagyon tetszik, igazán jól áll:))

Egyébként is akartam már írni, hogy készülj, ha minden igaz, jövőre ismét egy minitársat veszünk magunk mellé (még nem dőlt el, ismét csivava lesz-e vagy yorkie), mindenesetre nagyon szeretnék majd mini méretű hámo(ka)t és póráz(oka)t tőled:)))

Mizo írta...

Mili és Zorró nincsenek már velem, sőt Mili sajnos nem él már!!:-( Ha Te lennél ama bizonyos Daviru, aki Horátius Secundus Maximus által híresültél el a Fórumon, akkor nagyon-nagyon örülök Neked!!!!!! Sokáig hiányoltunk öreg barátommal, Kygával, de sajnos az égiek kifürkészhetetlen akaratából ő is már csak a felhők fölül figyel minket, törődve az én szegény Zizikémmel, aki az idén szállt fel hozzá a mennyei röpdébe!!!!!:-(((
Hol van Horác, a hatalmas lelkű és csupa szív verébpapeszka,jó gazdád????

anyámlánya írta...

ez igazán remek darab!
amolyan igazi, lélekmosolygatós.

arról nem is szólva, hogy nem tucatdarab! :-)

davir írta...

KicsiKató, juj, de izgalmas! :) Kíváncsian várom a fejleményeket.

Mizo, én is nagyon örülök Neked, de a híreket szomorúan olvasom. :( Horácka is odaát van már... azt hiszem, az lesz a legjobb, ha írok egy emailt és szépen mindent elmesélek.

Neked is nagyon örülök, anyámlánya! :) Meg annak is, hogy tetszik a hám.

Feszter írta...

Gondoltam, hogy előbb-utóbb kirukkolsz egy hámmal :)
Igazán jól sikerült darab!