2011. július 26., kedd

Életjel és egy kis játék / Sign of life and a game


Nyári szabadságon van a davir dog design, de az élet ezalatt sem állt meg: legnagyobb örömünkre már 500-an lájkolták Facebook oldalunkat is. Szeretnénk megköszönni, hogy ennyien támogattok minket, ezért egy izgalmas és  szórakoztató játékra invitálunk titeket! :-) Néhányan talán még emlékeznek a 7 dolog Pocokról és Juharkáról című bejegyzésre. Már akkor felmerült egy hasonló játék gondolata – most pedig szeretnénk megvalósítani az ötletet. Töltsd fel a kutyád képét Facebook oldalunkra, írjál róla 7 dolgot a képaláírásban vagy itt a blogon a hozzászólásoknál és nyerj davir dog design cuccokat! A játék nyertese ugyanis 10 000 Ft értékben szabadon válogathat a davir dog design boltjából. 

A játék menete bővebben:

Első forduló: képek és szövegek feltöltése augusztus 15-ig.

Tölts föl egy képet a kutyádról a Facebook oldalunkra és mesélj el róla (vagy róluk, mert többször is lehet nevezni) 7 dolgot. Ha valaki nem a közösségi oldal tagja, de szeretne játszani, kiteheti a kutyus képét és a szöveget a blogjára is, ha a bejegyzés elérhetőségét idemásolja a hozzászólásokban. Ha pedig valakinek nincs blogja, akkor itt, a hozzászólásokban is leírhatja a 7 dolgot és elküldheti a képet e-mailen a davirdd@gmail.com címre, amelyet aztán mi feltöltünk a Facebook oldalra a szöveggel együtt.

Ezután következik a

Második forduló: szavazás, amely  augusztus 25-ig tart.

A Facebook oldalunkon lévő  7 dolog kutyámról / 7 things about my dog galériába összegyűjtött  képekre és szövegekre lehet szavazni  augusztus 25-én, éjfélig. Aki a legtöbb lájkot kapja, az nyeri a 10 000 ft-os vásárlási utalványt. A játékosok között pedig ezen felül még kisebb értékű kuponokat is kisorsolunk! És ami a hab a tortán: a sorsolás ezúttal is vérbeli davir dog design-os, pumis sorsolás lesz, Juharka és Pocok teljeskörű jelenlétével és résztvételével!  :)

Gyertek, ünnepeljetek velünk és meséljetek érdekes, szívderítő, izgalmas, vicces, egyedi vagy akár hétköznapi dolgokat a kutyusokról, és olvasgassátok velünk együtt örömmel a többiekét... Szóljon ez a játék a kutyáinkról és az ő egyéniségükről – no és persze a játék öröméről! :) Külön köszönjük mindenkinek, aki lájkolja és megosztja a játékot, jó lenne sok izgalmas leírást olvasni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We are on vacation now but life does not stop: our Facebook fan page just reached 500 “likes” / fans. We would like to celebrate it and invite you to play an exciting and  amusing game. :-) Let's play with us and you can win a 50 USD (10 000 HUF) worth of davir dog design stuff. I wrote a post a few months ago about our dogs: 7 things about Pocok and Juharka. Now, we would like to play a similar game. How to play? This is easy!

First part: uploading dog photos and texts until 15th August.

Upload your dog's photo on  our Facebook page and tell us 7 things about her/him. If you have more dogs, you can upload more photos, of course. If you are not a member of Facebook, you can play on your own blog, too. Post your dog's photo and 7 things about her/him on your blog and paste the link to your post here into the comment box. If you do not have a blog, just tell us the 7 things here in the comment box and send us the photo of your dog via e-mail (davirdd{@gmail.com). After that, we upload your photo and text into the gallery on our Facebook page, so you can participate in the game.

Second part: voting, until 25th August

We upload the photos and texts to the gallery 7 dolog kutyámról / 7 things about my dog on our Facebook page. You can vote for them until 25th August at midnight. The person whose picture/text gets the most likes will be the winner of the 50 USD worth coupon. It is worth to participate, because we give away small gifts among players! And the best information: there will be a real davir dog design style drawing with the participation of Pocok and Juharka! :)

Come, celebrate with us and tell us interesting, heartwarming, exciting, humorous, individual or everyday things about your doggies and browse among the others... Let's play this game for our dogs and for our pleasure! :) Thanks for sharing this on your Facebook page, it would be fantastic to read a lot of texts.